Seeking a Friend for the End of the World

Titel Seeking a Friend for the End of the World
Regi
Skådespelare , ,
Genre //
Längd 101min
Åldersgräns
IMDb IMDb
Synopsis

När en asteroid närmar sig jorden blir en man (Steve Carell) ensam efter att hans hustru lämnat honom i panik. Han bestämmer sig för att ta en ”road trip” för att återförenas med sin high school sweetheart. Grannen (Keira Knightley) följer med honom för att oavsiktligt sätta käppar i hjulet för hans plan.

Recension

Det här är kanske inte den typiska romantiska komedin, utan snarare hur romantik skulle se ut när allt ställs på sin spets och är därmed mer djup. Man får anta att om jorden är på väg att gå under så kan förhållanden på många sätt bli tragikomiska, ungefär som här. Steve Carell är en av mina favoriter när det kommer till rena komedier, men han passar även för den här typen av roller. En romantisk komedi som blir rätt intressant tack vare den uppenbara men udda tvisten i handlingen.

© 2012 Dodge Productions, LLC. All Rights Reserved.

Betyg
1 2 3 4 5 Inte bra Knappt godkänt Bra Mycket bra Mästerverk
Användarbetyg
Vilket betyg sätter du?
1 stjärna2 stjärnor3 stjärnor4 stjärnor5 stjärnor (1 röster, genomsnitt: 4,00 av 5)
Loading...
Mattias Tengblad
signatur

Jag är inte bara kaffedrickare, jag är webbutvecklare också. Tittar gärna och ofta på film, för det mesta tillsammans med mina lurviga vänner (katter). Är vad man kanske skulle kalla MrFilms "tekniker". Läs mer om och med Mattias Tengblad på MrFim →

Lämna en kommentar