Sex Tape

Titel Sex Tape (2014)
Regi
Skådespelare , , ,
Genre
Längd 94min
Åldersgräns
IMDb IMDb
Synopsis

Jason Segel och Cameron Diaz spelar huvudrollerna i SEX TAPE, en rapp och rolig komedi om ett gift par som ger sig ut på en vild och hysterisk jakt efter sin stulna sexvideo.

Recension

Allt eftersom teknik blir både mindre och billigare så blir det allt mer vanligare och lättare att själv som privatperson att både ta bilder och spela in egna filmer. Och med tanke på hur mycket som har skett med mobiltelefoner och andra apparater som går under segmentet ”småelektronik” så var det bara en tidsfråga innan en film som denna skulle komma.

Och visst är det lite lagom kul, lite lagom avancerad story och lite så där lagom fräckt och ”cheecky”. Men så mycket mer än så är det tyvärr inte. Visserligen så är det kul för stunden, men det känns som att kommer försvinna ganska så snabbt efter att eftertexterna har börjat, tyvärr.

Det positiva med filmen är att de använder sig skådespelare med lite skinn på näsan och som inte är purunga, dels så känns det en aningens mer realistiskt men även skönt att de går efter alla dessa ideal som dessvärre florerar och som tycks har blivit allt värre med tiden.

© 2014 Columbia Pictures Industries, Inc., LSC Film Corporation and MRC II Distribution Company L.P. All Rights Reserved.

Betyg
1 2 3 4 5 Inte bra Knappt godkänt Bra Mycket bra Mästerverk
Användarbetyg
Vilket betyg sätter du?
1 stjärna2 stjärnor3 stjärnor4 stjärnor5 stjärnor (1 röster, genomsnitt: 3,00 av 5)
Loading...

Lämna en kommentar