Tamara Drewe

Titel Tamara Drewe
Regi
Skådespelare , , ,
Genre //
Längd 111min
Åldersgräns
IMDb IMDb
Synopsis

Om den unga reportern Tamara Drewe som kommer tillbaka till sin hemstad efter att modern har dött för att sälja hennes hus. Grannarna är både fascinerade och förfärade av hennes förändrade yttre då hon har plastikopererat näsan. Grannen Nicholas Hardiment är en känd författare, och driver tillsammans med sin fru ett writer's retreat med diverse excentriska karaktärer Han brukar dessutom ha diverse utomäktenskapliga affärer, däribland en med Tamara Drewe...

Recension

Ute på den engelska landsbygden ligger ett pensionat för författare där dom kan finna inspiration till sitt skrivande samt slippa storstadens stress och jäktande. Lugnet och charmen är som den alltid har varit ute på bygden tills dagen då Tamara Drewe återvänder till byn för att ta reda på sitt föräldrahem. Sakta men säkert så ändrats lugnet till en spänning mellan individerna och snart så är hela byn på helspänn.

Innan man laddade filmen i spelaren, så kände jag hur fördomarna bara välde in och jag funderade på hur en film som handlade om den engelska landsbygden skulle kunna ha mottagit så pass mycket lovord och beröm som den ändå hade fått, men när man tittar på filmen och ser både intrigerna och den lätta sexuella spänningen öka i filmen så inser man att återigen så gäller ordspråket att man ej ska döma boken efter dess omslag.

© 2011 PAN Vision AB. All rights reserved.

Betyg
1 2 3 4 5 Inte bra Knappt godkänt Bra Mycket bra Mästerverk
Användarbetyg
Vilket betyg sätter du?
1 stjärna2 stjärnor3 stjärnor4 stjärnor5 stjärnor (Bli först med att betygsätta)
Loading...

Lämna en kommentar