Ted 2

Titel Ted 2 (2015)
Regi
Skådespelare , ,
Genre
Längd 115min
Åldersgräns
IMDb IMDb
Synopsis

Världens mest framfusiga teddybjörn är tillbaka i ännu bättre form i Seth MacFarlanes (skaparen av Family Guy) Ted 2! Ted (röst av MacFarlane) och John (Mark Wahlberg, The Other Guys) hamnar inför rätta när delstaten Massachusetts menar att Ted inte är en människa och därmed ogiltigförklarar hans bröllop med den sexiga Tami-Lynn och förbjuder dem att adoptera ett barn. Livskamraterna anlitar en advokat (Amanda Seyfried, Mamma Mia!) och slåss för Teds rätt att bilda familj!

Recension

Det här är uppföljaren till en av mina favoritkomedier de senaste åren. Uppföljare kan vara luriga. Det kan många gånger vara svårt att leva upp till den första filmen. Jag tycker dock att Seth MacFarlane levererar en minst lika hysterisk komedi den här gången.

Seth MacFarlane är ett par år äldre än mig, men har ändå många av samma referenser till 80- och 90-talet. Det gör att många av dessa referenser som Seth så gärna använder i sina filmer träffar rätt hos mig. Jag älskar förövrigt den här humorn som går så när över gränsen och sitter stundtals och gapskrattar. 

Precis som i många komedier från 80-talet och tidiga 90-talet så är Seth noga med såna där smådetaljer som man kanske inte direkt upptäcker men som ger så mycket. Det är en av dom saker som gör Seth MacFarlane till en av dom bästa på nutida komedi.

Jag kan tycka att det är lite synd att Mila Kunis karaktär Lori inte är med här, samtidigt får med med något nytt i Amanda Seyfried, även om det inte är en lika spetsig karaktär.

Ted 2 klarar av testet alla uppföljer måste utstå, den första filmen är strået vassare, men det här levererar också!

#LegalizeTed #ShitHappens

© 2015 Universal Studios and MRC II Distribution Company LP. All Rights Reserved.

Betyg
1 2 3 4 5 Inte bra Knappt godkänt Bra Mycket bra Mästerverk
Användarbetyg
Vilket betyg sätter du?
1 stjärna2 stjärnor3 stjärnor4 stjärnor5 stjärnor (Bli först med att betygsätta)
Loading...
Mattias Tengblad
signatur

Jag är inte bara kaffedrickare, jag är webbutvecklare också. Tittar gärna och ofta på film, för det mesta tillsammans med mina lurviga vänner (katter). Är vad man kanske skulle kalla MrFilms "tekniker". Läs mer om och med Mattias Tengblad på MrFim →

Lämna en kommentar