Ted

Titel Ted
Regi
Skådespelare , ,
Genre /
Längd 106min
Åldersgräns
IMDb IMDb
Synopsis

Seth MacFarlane, skaparen av Family Guy, använder sin typiska, utmanande humor i sin första långfilm, Ted … Ted är historien om John Bennett (Mark Wahlberg), en vuxen man som måste lära sig leva med sin älskade nallebjörn som fick liv när han önskade det som liten … och som inte tänker lämna honom i första taget.

Recension

Med halva uppsättningen skådespelare som gör rösterna i Family Guy med i filmen så sätter man naturligtvis tonen direkt. Dom som gillar Family Guy och Seth MacFarlane kommer känna sig hemma. Det är samma råa och förolämpande humor som man så väl känner igen från Seth. Musiken lyfter filmen en nivå, 80-tals influenserna är klockrena och lägg märke till dom små detaljerna. En passande roll för Mark Wahlberg. För mig är det här en av 2000-talets bästa komedier så här långt. En sak är säker ingen annan än Seth MacFarlane hade kunnat göra den här filmen.

© 2012 MRC II Distribution Company LP. All Rights Reserved.

Betyg
1 2 3 4 5 Inte bra Knappt godkänt Bra Mycket bra Mästerverk
Användarbetyg
Vilket betyg sätter du?
1 stjärna2 stjärnor3 stjärnor4 stjärnor5 stjärnor (Bli först med att betygsätta)
Loading...
Mattias Tengblad
signatur

Jag är inte bara kaffedrickare, jag är webbutvecklare också. Tittar gärna och ofta på film, för det mesta tillsammans med mina lurviga vänner (katter). Är vad man kanske skulle kalla MrFilms "tekniker". Läs mer om och med Mattias Tengblad på MrFim →

Lämna en kommentar