The Other Woman

Titel The Other Woman (2014)
Regi
Skådespelare , ,
Genre /
Längd 109min
Åldersgräns
IMDb IMDb
Synopsis

När Carly upptäcker att hennes pojkvän inte bara är gift, utan dessutom har en älskarinna, slår hon sig samman med de andra kvinnorna för att lära honom en läxa han sent ska glömma!

Recension

Det här är egentligen den typiska tjejkomedin. Men det ska nog direkt sägas att det som helhet inte är min typ av film. För min del blir det för tramsigt stundtals. Det är absolut en film som har sina roliga stunder och konceptet till handling känns relativt unikt. Till sina nackdelar har den också en väldigt seg start. Det känns lite som man försöker mjukstarta komiken utan att vinna något på det.

Jag gillar Leslie Mann och hennes sätt att leverera roliga scener, man ser detta glimta till här men det är inte till hennes fulla potential. Man ska nog vara glad att inte Nicki Minaj är med i fler scener.

Det här kan nog helt enkelt vara en film som man antingen älskar eller så tycker man att det är tramsigt medelmåttigt.

© 2014 Twentieth Century Fox Home Entertainment LLC. All rights reserved.

Betyg
1 2 3 4 5 Inte bra Knappt godkänt Bra Mycket bra Mästerverk
Användarbetyg
Vilket betyg sätter du?
1 stjärna2 stjärnor3 stjärnor4 stjärnor5 stjärnor (Bli först med att betygsätta)
Loading...
Mattias Tengblad
signatur

Jag är inte bara kaffedrickare, jag är webbutvecklare också. Tittar gärna och ofta på film, för det mesta tillsammans med mina lurviga vänner (katter). Är vad man kanske skulle kalla MrFilms "tekniker". Läs mer om och med Mattias Tengblad på MrFim →

Lämna en kommentar