The Throwaways

Titel The Throwaways (2015)
Regi
Skådespelare , , ,
Genre //
Längd 90min
Åldersgräns
IMDb IMDb
Synopsis

En cyber-spion-komedi-thriller om en ökänd hacker som grips av CIA och får välja mellan att jobba för dem eller tillbringa resten av livet i fängelse – utan uppkoppling.

Recension

”Cyber-spion-komedi”, kittlar lite. Men det tar egentligen bara några minuter innan det slutar kittla och man förstår varför den här filmen bara släpps på DVD. Så pass genomgående är B-filmskänslan. Det här är Tony Buis blott tredje film som regissör, vilket tyvärr märks.

Karaktärerna är spretiga och i viss mån intressanta. Men man kastas rakt in i ett ganska högt tempo där det är svårt att få något bra grepp på handlingen. Det finns egentligen ingen verklighetsförankring i sättet handlingen utspelar sig eller i det tekniska. Det är många och snabba miljöombyten som mest blir röriga och osammanhängande. Med relationer mellan personerna som är väldigt påklistrade tillsammans med klyschor till bristningsgränsen så blir inte The Throwaways bättre än en B-film.

Av dom få behållningar som filmen besitter så är Kevin Dillon en av dom. En annan är att det finns en och annan komisk del.

© 2015 Colton Productions, Inc. All Rights Reserved

Betyg
1 2 3 4 5 Inte bra Knappt godkänt Bra Mycket bra Mästerverk
Användarbetyg
Vilket betyg sätter du?
1 stjärna2 stjärnor3 stjärnor4 stjärnor5 stjärnor (Bli först med att betygsätta)
Loading...
Mattias Tengblad
signatur

Jag är inte bara kaffedrickare, jag är webbutvecklare också. Tittar gärna och ofta på film, för det mesta tillsammans med mina lurviga vänner (katter). Är vad man kanske skulle kalla MrFilms "tekniker". Läs mer om och med Mattias Tengblad på MrFim →

Lämna en kommentar