Tintins äventyr: Enhörningens hemlighet

Titel Tintins äventyr: Enhörningens hemlighet (The Adventures of Tintin)
Regi
Skådespelare , , , ,
Genre //
Längd 107min
Åldersgräns
IMDb IMDb
Synopsis

När Tintin upptäcker att hans nyinköpta modellskepp bär på en dold hemlighet, blir han och hans vänner indragna i en vild jakt med ett gäng hänsynslösa skurkar i hälarna. Vi bjuds på en storslagen resa för hela familjen som tar oss från de sju haven till den nordafrikanska öknen, och med nya äventyr bakom varje hörn.

Recension

Bomber och granater och krevader som Kapten Haddock själv hade sagt, detta matinéäventyr är precis vad jag har gått och längtat efter! Länge har jag hört om dom gamla klassiska filmerna som handlade om sagor och legender och som dessutom levererade med klass och finess, jag har länge gått och hoppats på få se en film som uppfyllde dessa kriterier. Mina önskningar blev hörda av inga mindre än Steven Spielberg och Peter Jackson och båda dessa namn borgar för kvalité, självfallet så oroas man över ordspårket ”Ju mer kockar, ju sämre soppa”. Men i detta fall så är det snarare tvärtom och när eftertexten rullar så är det endast en negativ invändning om filmen som uppstår, filmen är på tok för kort! Dock så känns det som att vi inom en snar framtid får stifta bekantskap med Tintin och Co. återigen, och jag kan knappt vänta.

© 2011 Columbia Pictures Industries, Inc., DW Studios, L.L.C. and Hemisphere – Culver Picture Partners I, LLC. All Rights Reserved.

Betyg
1 2 3 4 5 Inte bra Knappt godkänt Bra Mycket bra Mästerverk
Användarbetyg
Vilket betyg sätter du?
1 stjärna2 stjärnor3 stjärnor4 stjärnor5 stjärnor (1 röster, genomsnitt: 4,00 av 5)
Loading...

Lämna en kommentar