Universal Soldier: Day of Reckoning

Titel Universal Soldier: Day of Reckoning (2012)
Regi
Skådespelare , ,
Genre //
Längd 114min
Åldersgräns
IMDb IMDb
Synopsis

När John vaknar ur sin koma möts han av den vedervärdiga nyheten att hela hans familj slaktats vid ett inbrott i deras hus. Det enda han kan göra är att svära att han ska utkräva hämnd på mannen som sägs ligga bakom – Luc Deveraux. Allt kompliceras när John plötsligt börjas jagas av en målmedveten UniSol och allt eftersom han börjar närma sig Deveraux och armén av genetiskt förbättrade soldater ledda av den förmodat döda Andrew Scott. Desto närmare hämnden han kommer inser han att han är en bricka i ett större spel och att inget han trott varit sant går att ta för givet.

Recension

Nu har dom tidigare filmerna inte varit några direkta storfilmer när det kommer till film som helhet. Men det är kanske inte riktigt vad man förväntar sig av den här typen av filmer heller. Det här är snarare ren och skär action och inte så mycket annat.

Som jag ser det gör man ett misstag och försöker sätta en psykologisk prägel på det hela. Men istället för att lyckas med detta så skapar man något som blir väldigt segt till och från. Visst skapar man en mörk känsla av brutalitet, men en sån här film behöver komma igång mycket snabbare och hålla tempot uppe. Man lindas in i en, vid det här laget, rätt svag handling och tar sig aldrig riktigt ur.

Det är brutalt, mörkt och alldeles för segt och komplicerat för en råbarkad action. Man försöker göra det till mer än det faktiskt är och missar målet som Universal Soldier.

© 2012 Unisol 4 Dsitribution, LCC. All Rights Reserved.

Betyg
1 2 3 4 5 Inte bra Knappt godkänt Bra Mycket bra Mästerverk
Användarbetyg
Vilket betyg sätter du?
1 stjärna2 stjärnor3 stjärnor4 stjärnor5 stjärnor (1 röster, genomsnitt: 2,00 av 5)
Loading...
Mattias Tengblad
signatur

Jag är inte bara kaffedrickare, jag är webbutvecklare också. Tittar gärna och ofta på film, för det mesta tillsammans med mina lurviga vänner (katter). Är vad man kanske skulle kalla MrFilms "tekniker". Läs mer om och med Mattias Tengblad på MrFim →

Lämna en kommentar