Welcome To The Rileys

Titel Welcome To The Rileys
Regi
Skådespelare , ,
Genre
Längd 110min
Åldersgräns
IMDb IMDb
Synopsis

Doug och Lois Rileys äktenskap har fullkomligt havererat efter mordet på deras dotter åtta år tidigare. Medan Doug finner tröst hos servitrisen Vivian, stänger den samvetstyngda Lois helt ute omvärlden och tynar bort i hemmet. Under en affärsresa till Baton Rouge träffar Doug den unga prostituerade Mallory. Hon påminner om parets dotter och han bestämmer sig för att försöka rädda henne. Nu sätter en kedja av händelser igång, som väcker hoppet om försoning och förlåtelse för familjen Riley.

Recension

Det här är en sån där vackert djup film som man kan ta till hjärtat. Man fångar känslan av smärta, värme och kärlek på ett riktigt bra sätt. Den har sina brister, men inget som förstör helheten. Jag gillar det här, riktigt bra drama med den rätta känslan och med glimten i ögat på rätta ställena.

© 2010 Cinematic Vision.

Betyg
1 2 3 4 5 Inte bra Knappt godkänt Bra Mycket bra Mästerverk
Användarbetyg
Vilket betyg sätter du?
1 stjärna2 stjärnor3 stjärnor4 stjärnor5 stjärnor (1 röster, genomsnitt: 4,00 av 5)
Loading...
Mattias Tengblad
signatur

Jag är inte bara kaffedrickare, jag är webbutvecklare också. Tittar gärna och ofta på film, för det mesta tillsammans med mina lurviga vänner (katter). Är vad man kanske skulle kalla MrFilms "tekniker". Läs mer om och med Mattias Tengblad på MrFim →

Lämna en kommentar