Dagens Tips: Tävla om en resa till Hollywood med Paramount

http://mrfilm.se/2012/09/dagens-tips-tavla-om-en-resa-till-hollywood-med-paramount/ - 25 september 2012

Som dom allra flesta antagligen vet så firar bland annat Paramount 100 år i år, och det firar den svenska divisionen av företaget genom att anordna en tävling där vinsten är en resa till Hollywood för två. Förutom resan står de även för transfer, hotell och en guidad tur inne i den enda filmstudion som faktiskt ligger i Hollywood nämligen Paramount Studios.

Läs mer

Dagens Tips: Tävla om presentcheckar till Disney Store

http://mrfilm.se/2012/04/dagens-tips-tavla-om-presentcheckar-till-disney-store/ - 5 april 2012

Våra vänner på Disney vet mycket väl om att påsken är barnens högtid med välfyllda ägg och vetskapen att sommaren är på gång. Vad passar då inte bättre än att tävla ut ett gäng presentcheckar till ett totalt värde av 25.000:- i Disney Store Köpenhamn. Klicka på bilden ovanför eller här för att komma till tävlingen.

Läs mer

Dagens Tips – Testa LG Cinema 3D Sound med Smartson

http://mrfilm.se/2011/12/dagens-tips-testa-lg-cinema-3d-sound-med-smartson/ - 21 december 2011

De allra flesta känner antagligen till Smartson, men för er som inte gör det så kan man enkelt säga att de sysslar med att testa saker, oftast allt mellan himmel och jord och detta allt som oftast med hjälp av vanliga svenssons, alltså såna som du och jag. Just nu letar Smartson efter folk som vill hjälpa till att testa en av LG:s Cinema 3D Sound HX906SXN.

Läs mer

Dagens Tips: Testa LG Cinema 3D med Smartson

http://mrfilm.se/2011/06/dagens-tips-testa-lg-cinema-3d-med-smartson/ - 14 juni 2011

De allra flesta känner antagligen till Smartson, men för er som inte gör det så kan man enkelt säga att de sysslar med att testa saker, oftast allt mellan himmel och jord och detta allt som oftast med hjälp av vanliga svenssons, alltså såna som du och jag. Just nu letar Smartson efter folk som vill hjälpa till att testa en av LG:s Cinema 3D TV-apparater. 

Läs mer
    Förklaring:
  • Recension
  • Tävling
  • Nyhet
  • Sida
  • Forum