(Sponsrad video) Trailer till filmen Fury

http://mrfilm.se/2014/10/sponsrad-video-trailer-till-filmen-fury/ - 10 oktober 2014

April 1945. Mitt under de allierades stora slutoffensiv i Europa får en rutinerad sergeant kallad Wardaddy (Brad Pitt) i uppdrag att leda en Sherman-tank, och sin fem man starka besättning, bakom fiendens linjer. Underlägsna i både antal och vapenkraft har Wardaddy och hans mannar oddsen emot sig, men inget kan stoppa dem i deras hjältemodiga strävan efter att gå till attack mot själva hjärtat av Nazi-Tyskland. Filmen har svensk biopremiär den 24:e Oktober 2014. © 2014 CTMG, Inc. All Rights Reserved. ALL IMAGES ARE PROPERTY OF SONY PICTURES ENTERTAINMENT INC. (Sponsrat inlägg)

Läs mer

Biopremiärer v.26

http://mrfilm.se/2011/06/biopremiarer-v-26/ - 27 juni 2011

Som ni kanske har märkt har ”Biopremiärer” och ”Biotoppen” här på MrFilm haft ett litet uppehåll. Anledningen är så enkel att vi alla är människor och ibland tar livet utanför MrFilm lite mer tid, som exempelvis vid terminslutet med massvis av tentor och inlämningsuppgifter som ska skrivas. Jag ber om ursäkt för detta och hoppas att livet ska hålla sig på den lugna sidan nu i sommar så ni slipper sakna dessa delar av bloggen!

Läs mer

Premiär & synopsis till Transformers 3

http://mrfilm.se/2010/10/premiar-synopsis-till-transformers-3/ - 23 oktober 2010

Michael Bay och hans Transformers : The Dark Of The Moon kommer att filmas i 3D och enligt Bay bli hans sista Transformers film, dock så är det inte helt otroligt i framtiden att någon annan plockar upp tråden och jobbar vidare med Hasbros oerhört populära leksaks franchise. Men enligt Bay så kommer han att leverera ett ordentligt avslut och inte lämna några frågor obesvarade hos fansen, detta genom att använda sig av en mer logisk story och skippa de lättsamma skämten som präglade de tidigare installationerna i trilogin. Den officiella synopsisen : – ”Autobots och dess ledare Optimus Prime…

Läs mer
    Förklaring:
  • Recension
  • Tävling
  • Nyhet
  • Sida
  • Forum